Balansera - budgetcoach | budgetbegeleiding | thuisadministratie

Bel Balansera, je financiële steun en toeverlaat

Budgetcoach voor werkgevers

In je bedrijf wil je graag goed functionerende medewerkers. Medewerkers die lekker in hun vel zitten. Die doen waar u ze voor betaalt. Helaas komt het soms voor dat een medewerker financiële problemen heeft. En daardoor even minder goed functioneert.

Het is dan fijn als iemand ervoor zorgt dat die financiële problemen worden opgelost. Dat uw medewerker weer goed in zijn vel komt te zitten. Dat zijn productiviteit toeneemt.

Het voordeel voor u is dat u weer een tevreden medewerker heeft.. Een medewerker die u dankbaar is. De medewerker kan zich weer volledig concentreren op zijn werk. Uw ziekteverzuim daalt.

Een budgetcoach zorgt ervoor dat de financiële problemen van uw medewerker worden aangepakt. En uiteindelijk worden opgelost.

Hoe werkt het?

U besluit uw bedrijf én uw medewerker een dienst te bewijzen door het aanbieden van de diensten van Balansera, uw budgetcoach.

Balansera brengt door middel van een budgetplan de inkomsten en uitgaven van uw medewerker in kaart. Schulden worden voorkomen en/of afgelost. Hierdoor ontstaat een toekomstperspectief met reserves en weer mogelijkheden voor leuke dingen.

Bij uw werknemer zorgt dit voor rust in het hoofd wat de inzet op de werkvloer zal verhogen. Uw medewerker zal u dankbaar zijn!

U verdient de kosten van een budgetcoach snel terug doordat het verzuim afneemt en de betrokkenheid bij uw bedrijf toeneemt. De eventuele extra HR werkzaamheden in verband met de loonbeslagen zullen ook verminderen, verdwijnen of liever nog voorkomen worden.

Bent u hierin geïnteresseerd? Bel of mail dan eens voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen »
Balansera
Christina Beelen
Europalaan 7
5591 CM Heeze
Telefoon: 06  - 106 57 254
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Budgetcoaching | Budgetbegeleiding | Thuisadministratie | PGB Administratie
Budgetcoach voor Werkgevers | Budgetcoach voor Bedrijven | Privacyverklaring

Als gecertificeerd budgetcoach ben ik werkzaam in de regio Zuid Oost Brabant en Noord Limburg (omgeving Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Geldrop, Helmond, Deurne, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Gerwen, Mierlo, Nuenen, Someren, Asten, Valkenswaard, Dommelen, Best, Oirschot, Son, Breugel Maarheeze, Leende, Budel en Weert).


Website gemaakt door Internetbureau Houdoe.nl Eindhoven