Balansera - budgetcoach | budgetbegeleiding | thuisadministratie

Bel Balansera, je financiële steun en toeverlaat


Als budgetcoach help ik mensen met geldzorgen door deze samen op te lossen zodat ze zelf weer controle over hun financiën krijgen.

Als budgetbegeleider bied ik periodieke ondersteuning voor mensen die het lastig vinden om hun inkomsten en uitgaven in balans te houden.

Als thuisadministrateur help ik mensen thuis met het afhandelen van hun papierwerk en financiële zaken.


Budgetcoach Balansera, je financiële steun en toeverlaat

Een leven zonder financiële zorgen. Elke maand geld overhouden in plaats van tekort komen. Schuldenvrij zijn. Dat is voor ieder mens prettig. Alleen loopt het soms door omstandigheden even anders.

Het is dan fijn als je wat hulp krijgt. Hulp bij het wegwerken van de schulden. Hulp bij het vinden van een gezonde balans tussen je inkomsten en je uitgaven.

Minder en liefst helemaal geen schulden. Overzicht in je financiën. Elke maand voldoende geld hebben. Dat zijn zaken waar een budgetcoach mee kan helpen.

Een goede budgetcoach zorgt voor overzicht, voor balans tussen je inkomsten en je uitgaven. Met het wegwerken en/of voorkomen van schulden.

Maar een goede budgetcoach zorgt er ook voor dat je krijgt waar je recht op hebt. Geeft aan welke voorzieningen er zijn. Voorziet van de nodige adviezen en bespaartips.

Christina Beelen, budgetcoach

Hallo, mijn naam is Christina Beelen. Als gecertificeerd budgetcoach help ik mensen om uit de geldzorgen te komen en weer overzicht te krijgen in hun financiële administratie.

Daarnaast ondersteun ik door middel van budgetbegeleiding. Vaak als vervolg op mijn werkzaamheden als budgetcoach. Maar ook voor mensen die om een andere reden wat hulp kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze een vorm van autisme, ADHD of andere beperking hebben.

Tot slot help ik mensen met hun thuisadministratie. Bijvoorbeeld senioren voor wie al het papierwerk wat teveel begint te worden. Of in bijzondere omstandigheden zoals na het overlijden van een dierbare of na een echtscheiding.

Meer lezen over Christina Beelen »

Wordt het tijd voor een budgetcoach?

Is één of meer van onderstaande punten op u van toepassing?

  • Kampt u met dagelijkse geldzorgen?
  • Weet u niet meer hoe u de eindjes aan elkaar moet knopen?
  • Ziet u financiële zorgen op u af komen door verandering in uw persoonlijke situatie zoals dubbele woonlasten, verlies van een baan of een scheiding?
  • Bent u niet goed (meer) in staat om uw eigen administratie te voeren, maar u wilt wel zelf de regie over uw financiën houden?
  • Verlangt u naar een toekomst waar inkomsten en uitgaven in balans zijn?
  • Wilt u voorkomen dat u in financiële problemen komt?

Zo ja, dan kan ik u daarbij helpen. Door budgetcoaching en/of budgetbegeleiding zorg ik ervoor dat u weer een gezonde balans krijgt in uw thuisadministratie, zodat u weer kunt gaan genieten van het leven.

Voor meer details ga naar:
Budgetcoaching »
Budgetbegeleiding »
Thuisadministratie »


Balansera
Christina Beelen
Europalaan 7
5591 CM Heeze
Telefoon: 06  - 106 57 254
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Budgetcoaching | Budgetbegeleiding | Thuisadministratie | PGB Administratie
Budgetcoach voor Werkgevers | Budgetcoach voor Bedrijven | Privacyverklaring

Als gecertificeerd budgetcoach ben ik werkzaam in de regio Zuid Oost Brabant en Noord Limburg (omgeving Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Geldrop, Helmond, Deurne, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Gerwen, Mierlo, Nuenen, Someren, Asten, Valkenswaard, Dommelen, Best, Oirschot, Son, Breugel Maarheeze, Leende, Budel en Weert).


Website gemaakt door Internetbureau Houdoe.nl Eindhoven